BeFunky-collage
Kulturni izbor · film

Nekateri ljudje so resnično posebni ‒ pozornost posvečajo najbolj bizarnim stvarem, na katere večina ljudi ni pozorna. Kdo sploh razmišlja o tem, kakšen je poster za film ali se spomni, da bi na njem iskal napake? No, zahvaljujoč tistem majhnem odstotku ljudi, ki to počnejo, smo dobili kolekcijo posterjev, ki so resnično nelogični.

Ni veliko oseb, ki bi posvečale pozornost filmskim plakatom in na njih iskala nelogične stvari. A zahvaljujoč njim, boste sedaj spoznali dejstva, ki vam jih niso pokazali v vaših najljubših filmih. Pa bodite obzirni in ne krivite ustvarjalce plakatov za te spodrsljaje. Krivi so tisti, ki preveč šnofajo!

Vitez teme (The Dark Knight, 2008)

Če ste se kdaj spraševali, zakaj je v mestu tako visoka stopnja kriminala, imamo odgovor. Batman ne more videti vseh zločinov, saj gleda v okenski okvir.

Harry Potter in Svetinje smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, 2010)

Sposobnost, da ste na dveh mestih hkrati, ni povezana s kvantno mehaniko, ampak s Hogwartsovo čarovnijo ‒ Harryjeva glava je istočasno na vlaku in izven vlaka. 

Guliverjeva potovanja (Gulliver’s Travels, 2010)

Jack Black je prestrašen, saj ga je na ducate majhnih mož zvezalo, vendar ni povsem jasno, zakaj mu manjkajo zobje in jezik.

Uteha (Solace, 2015)

Če pozorno pogledate glavo Colina Farella, boste videli, da se je poskus, da bi njegovo glavo povečali na velikost glave Anthonyja Hopkinsa, izjalovil.

Varuhi (Watchmen, 2009)

Resda glavni lik združuje številna protislovja, vendar obstajajo stvari, ki resnično niso logične. Poglejte njegovo desno roko ‒ če želite prižgati cigaro, boste morali z roko sprožiti mehanizem. A očitno tu deluje čarovnija, ki ni znana niti Potterju.

Igralec št. 1 (Ready Player One, 2018)

Yekaterina Lisina ima najdaljše noge na svetu. Verjetno bi bila ljubosumna, če bi videla noge glavnega igralca v filmu Igralec št. 1. Nekdo se je uštel!

636682121912286506-y1-bookstore-12102017-bs-904-1 Ko si boš ogledala to serijo, ne boš več hodila na zmenke 541417 Navdušenci nad Harryjem Potterjem na Bradavičarko nikoli več ne boste gledali enako 9Tjvnops66ItYh3BQ8A55pmsU8O Oskarji 2019: 12 fantastičnih filmov 2018, ki si zaslužijo oskarja zlati globusi Zlati globusi 2019: kdo so zmagovalci 76. zlatih globusov? · · · ·