Foto: Fashionista
Utrip mesta · moda

V galeriji si lahko ogledamo, kako so se v času tedna mode oblekle dame, ki so se sprehodile po ulicah najbolj romantičnega mesta na svetu.

Pa ga je konec! Meseca mode, namreč. Kot smo navajeni, je zadnji teden mode, na katerem smo si lahko ogledali najprestižnejše kolekcije za prihodnjo hladnejšo sezono, tudi letos potekal v Parizu. Po ulicah najbolj romantičnega mesta na svetu so se sprehodile ženske, ki ta trenutek krojijo svet mode, najpomembnejše trendseterke, ki imajo to čast, da lahko eno leto vnaprej oblečejo oblačila, ki si jih lahko le redki privoščijo šele naslednjo sezono. Še bolj zanimivo je dejstvo, da vrhunske poznavalke mode te kose kombinirajo na popolnoma svojstven način in jim tako dodajo še večjo vrednost.

Galerija, ki sledi, je vsekakor polna navdiha in le izjemoma francosko šik. Prej bi lahko rekli, da je edinstvena, odštekana in predvsem sproščena.

Odpri galerijo
kostumi4 Pomladna modna revija v Galeriji Emporium Chanel jesen-zima 2014-2015. Foto: Fashionista Pri Chanelu so modno pisto spremenili v ameriški supermarket cover-torbica Predmet poželenja – luksuzna pisemska torbica moda-oskarji Oskarji 2014 – Modne kreacije, ki so navdušile na rdeči preprogi · · · · ·