Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj!
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Fireside Audiobox ni običajen zvočnik. In to ne le zato, ker ima retro ohišje, izdelano iz bambusa in kaljenega stekla, pač pa, ker ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo. Na vrhu zvočnika Bluetooth se namreč nahaja plinski gorilec, ki omogoča plapolanje plamenčkov v ritmu glasbe.

Kamin in dobra glasba. Popolna kombinacija. A obstaja še nekaj boljšega – Fireside Audiobox. Fireside Audiobox je nenavaden zvočnik Bluetooth, zapakiran v ličen retro dizajn.

Običajno smo vajeni, da v ritmu glasbe poplesuje svetloba, zvočniku Fireside Audiobox, ki ga lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, pa dodatek v obliki gorilca omogoča, da v ritmu glasbe plapolajo plameni.

PREBERITE ŠE: Sonus Faber Sf16 – brezžični zvočnik za globoke žepe

Zvočnik Fireside Audiobox, ki bo popestril prav vsak prostor, je izdelan iz bambusa in kaljenega stekla z dodatki aluminijastih cilindrov, ki ”bruhajo” ogenj, ta pa se odzivna na zvočne valove. Vaš je za (preračunanih) 315 evrov.

Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj!Odpri galerijo
Novi katalog Ikea 2017 Novi katalog Ikea 2017 Kako pogosto prati perilo? Kako pogosto moramo prati perilo? Vrtni počivalniki Zunanje pohištvo za popoln počitek, ki vam ga bodo zavidali Otroška postelja Bun Van Bun Van – postelja po navdihu legendarnega Bullija · ·