PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Danes, ko družbena omrežja niso več namenjena naši avtentični osebnosti in izkušnjam z ljudmi, ki jih avtentično skrbi za nas, je vsak od nas lahko model, ki nastopa v lastni modni zgodbi. Da smo poglobili iluzijo, da je življenje ena velika modna obsesija, smo se usposobili spoznati “smize” – nasmeh z očmi, nato smo posvojili “duck face” – šobljenje ustnic, zdaj pa je na pohodu “fish gape” – odprta usta na način, kot to počnejo ribe. Pa naj še kdo reče, da so živali tiste, ki nas želijo posnemati!

Kaj je “fish gape”? “Fish gape” je mimika obraza, ki kombinira več poz v eno superpozo in pri kateri so naše ustnice rahlo odprte. Gre za mimiko obraza, ki jo lahko opazimo po navadi ob promociji parfumov v revijah.

PREBERITE ŠE: Trend: obrazni nakit, ki razpolovi obraz #dionlee

Pomembno je, da pozo izvedemo kar se da subtilno, se pravilno nagibamo in rahlo pripremo oči, tako da izravnamo linijo med svojo spodnjo veko in zenico. S pravo gesto bomo dobili tudi shujševalni učinek, kar pomeni, da bomo videti bolj suhi, kot smo.

V galeriji si lahko ogledamo, kakšen je pravi obraz “fish gape”.

Nov lepotni trend: "Fish gape" obrazOdpri galerijo
Moški izve, da je njegova žena noseča. Čustvena reakcija moškega, ko izve, da bo postal očka po 17 letih poskušanja Dvojčka Čustven posnetek dvojčkov, o katerem govori ves svet je najboljša terapija! Melania Trump v družbi soproga in sina. Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike? Ljubezen na prvi poljub Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub? ·