Fitbit Charge 3
V zraku · tehnologija

Fitbit je s svojima modeloma Versa in Iconic v zadnjem času resda več pozornosti posvetil pametnim uram, a to še ne pomeni, da je opustil proizvodnjo fitnes sledilcev. Linija Charge je namreč najbolj prodajana blagovna znamka ameriškega podjetja.

Fitbit je v svojih vrstah pozdravil zapestnico Charge 3, ki ponuja raznovrstne funkcije v kombinaciji z vodoodpornim dizajnom. Nova naprava hkrati podpira NFC, ki omogoča uporabo aplikacije Fitbit Pay.

Charge 3 se ponaša z izboljšanim senzorjem PurePulse, ki je zadolžen za preverjanje uporabnikovega srčnega utripa. Na voljo bo tudi senzor SpO2, ki izračuna raven kisika v krvi. Mnogi kritiki so razočarani nad tem, da Fitbit v športni pripomoček ni vključil sistema GPS.

Novega sledilca se bodo še posebej razveselili tisti ljudje, ki prosti čas radi preživljajo pod gladino vode. Charge 3 bo namreč deloval do globine 50 metrov. Pri tem vam bo priskrbel statistične podatke, ki si jih boste ogledali v aplikaciji Fitbit.

Izbirati bo mogoče med več kot 15 načini vadbe, vključno s kolesarjenjem, plavanjem, tekom, dvigovanjem uteži in jogo. Na vas je le, da nastavite cilje, ki jih želite doseči. Nato se lahko prepustite vadbi in spremljate napredek.

Charge 3 je obdan z aluminijastim ovitkom. Podatke prikazuje na OLED-zaslonu, prekritim z zaščitnim steklom Corning Gorilla Glass 3.

Uporabniku bodo na voljo aplikacije Alarms, Timer in Weather, medtem ko bo na koledar in aplikacijo Fitbit Leaderboard treba še počakati. Spremljanju vašega spanca je namenjena tehnologija Sleep Score Beta.

Nestrpni kupci lahko Charge 3 prednaročijo že danes. Za zapestnico, ki jo bo od oktobra naprej mogoče dobiti v črni ali modro-sivi barvi, je treba odšteti 150 ameriških dolarjev oziroma 129 evrov.

Galerija – Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3Odpri galerijo

Sony WF-SP900 IFA 2018: s Sonyjevimi brezžičnimi in vodoodpornimi slušalkami tudi v najgloblje vode Philips OLED 803 IFA 2018: najnovejši seriji televizorjev Philips OLED 803 in OLED+ 903 VISTA VISTA: priročna kamera, ki zajame 360-stopinjsko panoramo Sennheiser Memory Mic: prenosni mikrofon za telefon, ki bo poskrbel za odlično kvaliteto zvoka v videoposnetku. Sennheiser Memory Mic: prenosni mikrofon za telefon, ki bo poskrbel za odlično kakovost zvoka v videoposnetku · · ·