Pametni fitnes sledilec Fitbit Charge 4
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pametna zapestnica Fitbit Charge 4 se lahko pohvali z GPS-sledenjem, brezstičnim plačevanjem, upravljanjem glasbe in senzorjem kisika v krvi.

Navajeni smo bili, da pametne zapestnice ponujajo le tiste osnovne funkcije, ki so potrebne za beleženje naših fizičnih aktivnosti. Za karkoli več pa bi morali poseči po večjih pametnih urah, ki vsebujejo dovolj tehnologije, da lahko delujejo tudi brez pametnega telefona v bližini. A te preproste fitnes zapestnice postajajo vedno bolj opremljene in tudi pametne. Zadnja med njimi je pametna zapestnica Fitbit Charge 4, ki je ohranila svoj stari dizajn, vanj pa natrpala veliko novih funkcij.

Fitbit Charge 4 je tokrat opremljena z možnostjo brezstičnega plačevanja, prikazovanja obvestil s pametnega telefona, pametno budilko, kontrolami glasbe in senzorjem kisika v krvi Sp02. Resnim rekreativcem bo všeč predvsem vgrajeno GPS-sledenje, saj jim zdaj ne bo treba s seboj nositi pametnega telefona. Charge 4 bo prišla tudi z novo funkcijo Active Zone Minutes, ki bo stalno beležila našo aktivnost in nas spodbujala, da smo dnevno aktivni vsaj 30 minut. Kar se baterije tiče, naj bi ta zdržala do 7 dni. Če bomo aktivno beležili svojo GPS-lokacijo, pa le 5 ur. Fitbit Charge 4 bo mogoče kupiti v črni barvi, “rosewoodrdečkasti ali nevihtno modri, posebna različica pa bo opremljena z odsevnim paščkom za nočno rekreacijo. Sicer pa lahko uporabite tudi pasove modela Charge 3, saj gre za vizualno enako pametno zapestnico. Cena je 149,95 evra.

Galerija: Fitbit Charge 4

Sledi tudi aktivnosti na/v vodi.Odpri galerijo

Pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice Marshall Uxbridge Voice: mali zvočnik z mogočnim zvokom Redmi-Smart-TV-MAX-1 Redmi Smart TV MAX: Xiaomi predstavil gromozanski televizor, ki je večji kot cela postelja Novi Apple iPad Pro Novi Apple iPad Pro je povsem samosvoj prenosni računalnik Gaming postelja Bauhutte Gaming postelja Bauhutte je ultimativni razlog, da te dni ne gremo iz hiše · · ·