_j4a0774
V zraku · buzz buzz

Fjällräven Polar je za nekatere začetek nečesa večjega in boljšega. Za tisto peščico izbranih je izkušnja, ki jim spremeni življenje. Do 13. decembra se lahko prijavite na nepozabno pustolovščino in z malo sreče se boste skozi skandinavsko tundro odpeljali na saneh.

Švedska blagovna znamka Fjällräven vsak april izbere skupino 30 udeležencev z vsega sveta in jih odpelje na arktični del Skandinavije, kjer doživijo največjo življenjsko avanturo: skozi skandinavsko tundro se odpeljejo na saneh, ki jih vlečejo posebej za to trenirani psi.

Udeleženci ne potrebujejo nikakršnih predhodnih izkušenj, Fjällräven pa želi s tem dogodkom pokazati, da se lahko s pravo opremo, dovolj predhodnih priprav in podporo pravih ljudi vsak udeleži takšne zimske odprave. Tisti, ki želite sodelovati, se lahko do 13. decembra 2018 prijavite prek interneta, kjer naložite svoje fotografije ali videoposnetek, s katerimi se izvirno predstavite. Pa veliko sreče!

Namigi pred prijavo

    • Z videom se lahko predstavimo na izvirnejši način. Zato si vzemite čas in namesto fotografij v prijavo naložite zanimiv video.
    • Naj bo kratek. Ker je prijav več kot 5000, se ekipa Fjällrävna ne more vsaki prijavi podrobno posvetiti.
    • Ne potrebujete predhodnih izkušenj. Zato namesto naštevanja vseh potovanj in odprav, na katerih ste že bili, raje povejte kaj zanimivega o sebi.
    • Bodite ustvarjalni! Najbrž si želite, da si vas ljudje zapomnijo.
    • Deljenje na družbenih omrežjih je ključnega pomena. Tako lahko dosežete kar se da veliko ljudi, ki bodo za vas glasovali.

Money Series Le milijonarji si lahko privoščijo teh 10 najdražjih hobijev shutterstock_386431936 To je znanstveni razlog, da si len! harry-potter-19-years-later-epilogue 20 stvari, ki se zgodijo v Harryju Potterju po zaključku zadnje knjige in ki jih morajo pravi oboževalci poznati safe_image Kateri obraz je nasmejan? Odgovor odkriva, kako delujejo tvoji možgani · · · ·