PicMonkey Collage
V zraku · trend

Začasni tatuji se vračajo. In ne samo za otroke. Če smo pozorni na najnovejše lepotne trende, potem smo že lahko opazili, da si veliko žensk okrasi telo z vsemi vrstami zlatih in kovinskih začasnih tatujev ali tako imenovanih “flash tattoos”. Čas je, da si za poletje telo okrasimo še me.

Najnovejši lepotni trendi narekujejo, da je čas za “body art” ali tako imenovane začasne tatuje, ki letos sijejo predvsem v zlati barvi, seveda pa lahko poskusimo tudi druge kovinske odtenke. Flash tatuji prihajajo v različnih geometrijskih oblikah ter naši koži s svojim sijajem dodajo še dodatno iskrico. Lahko so v obliki zapestnic, verižic ali drugih poljubnih oblik, gotovo pa bodo le še bolj okrepili naš stil in elegantno bomo tako izgledale kar celo poletje.

PREBERITE ŠE: Ujemajoči se tatuji parov, ki verjamejo v večno ljubezen

V galeriji si lahko ogledate super tatuje “flash tattoos”.

Začasni zlati tatuji - "flash tattoos"Odpri galerijo
Hiperrealistični tatuji Valentine Rybove. Skrajno realistični tatuji, ki izgledajo kot fotografije Seksi ženske, ki pijejo kavo Nov trend na Instagramu: Seksi ženske, ki pijejo kavo #womenandcoffee KANYEisFASHION Kanye West – Kanye Is Fashion: Instagram profil, ki nasmeji do solz Nov Instagram trend je #hotdudesreading Instagram preplavil nov trend: Privlačni moški, ki berejo #hotdudesreading ·