61433114-flipping-art
V zraku · buzz buzz

Slovenska akrobata Flipping Art sta v polfinalni sezula žirijo in se uvrstila naprej v finale. Dobro leto za tem, ko jima žirija na Slovenija ima talent ni bila dovolj naklonjena, mlada akrobata, ki sta se prvih trikov učila kar na vzmetnicah pred domačo hišo, zdaj puščata naše sosede odprtih ust.

Tim in Luka sta s svojim vrhunskim nastopom pustila žirijo in občinstvo brez besed. Hrvaška pevka Maja Šuput je pozvala vse pred TV zasloni, naj glasujejo zanju, saj jo je bilo strah, da ljudje ne bi glasovali za njun talent samo zato, ker sta Slovenca.

Flipping Art sicer nista bila edina Slovenca, ki sta se predstavila na letošnjem Supertalentu. Konkurenco sta jima med drugim delala tudi znana akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki pa se jima na polfinalu žal ni uspelo prebiti naprej. Za Flipping Art bomo lahko navijali 17. 12., ko se bosta pomerila v finalni oddaji Supertalenta.


Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama cover-lionel Tako Lionel Messi zapravlja svoje milijone! matheus-ferrero-304611 10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji juan-pablo-rodriguez-334216 Drugorojenci imajo večjo možnost, da postanejo kriminalci · · ·