Fliteboard E-Foil
Utrip mesta · mobilno

Nekateri pravijo, da je deskanje na vodi skorajda nekaj takšnega kot letenje nad vodo. Z uporabo deske Fliteboard E-Foil, bomo lahko počeli prav to – leteli nad vodo.

Fliteborad E-Foil uporablja enako tehnologijo kot hidrogliser in se s pomočjo podvodne ‘smučke’ dvigne nad vodno površino. Deska nam omogoča pospeševanje do hitrosti 40 km/h, pri vožnji s povprečno hitrostjo 25 km/h pa lahko s polno baterijo prevozimo do 25-kilometrsko razdaljo. ‘Hidrogliser smučko’ je mogoče zamenjati, s tem pa lahko desko prilagodimo hitrejši ali bolj stabilni vožnji.

Fliteboard E-Foil upravljamo prek vodotesnega upravljalnika, ki ga držimo v roki. Z njim nadzorujemo hitrost in preverimo razpoložljivo količino energije, ki je še shranjena v bateriji. Na izbiro imamo tudi 3 različne modele PVC-desk in si lahko Fliteborad prilagodimo povsem po svojih željah in potrebah. Vodna ‘igrača’ žal ni poceni, saj je zanjo potrebno odšteti več kot 10.000 ameriških dolarjev. Fliboard deluje kot izredno zanimiva pogruntavščino, ki bi jo z veseljem tudi sami preizkusili.

Galerija slik: Fliteboard E-Foil

Fliteboard E-FoilOdpri galerijo
Italdesign Nissan GT-R50 Italdesign Nissan GT-R50: japonski super samuraj Segway Drift W1 Segway Drift W1: ‘rolanje’ za naslednje tisočletje McLaren 600LT McLaren 600LT: na otoku spet nekaj strupenega Helyx Helyx: kolo, ki omogoča več nadzora · ·