BeFunky-collage (36)
V zraku · dizajn

Poletje ne bo trajalo večno, zato vam priporočamo, da proste dneve izkoristite za obisk bazena ali plaže – s seboj lahko vzamete tudi edinstven pripomoček, ki vam omogoča, da si med kopanjem privoščite še požirek vina. Spoznajte Floating Wine Glass.

Predstavljamo vam plavajoči kozarec za vino Floating Wine Glass, ki vam zagotavlja dvojni užitek – po njegovi zaslugi se lahko namreč sproščate v vodi, hkrati pa v istem trenutku pijete vino.

Plastični kozarec roza barve je prav tako mogoče uporabiti na druge načine. Njegovo dno ima obliko sulice, kar vam omogoča, da ga zapičite v mehko površino, kot je denimo pesek. Na žalost to obenem pomeni, da ga ne morete postaviti na mizo.

Poudariti je potrebno tudi, da v kozarec ni potrebno naliti vina ali katero izmed drugih alkoholnih pijač, pač pa se je bolje odločiti za pijačo brez vsebnosti alkohola. Alkohol namreč škoduje zdravju, naše telo pa poleti za nameček potrebuje več tekočine (ne v obliki rujne kapljice, ampak vode ;) )!

Floating Wine Glass je mogoče naročiti v spletni trgovini Firebox, v kateri boste našli še celo vrsto drugih neobičajnih predmetov. Njegova cena znaša 7,99 €.

shutterstock_145257634 Wavigator: električna deska za surfanje, ki te “pelje” 30 km/h Garden Dome Igloo: glamping kar na tvojem dvorišču! Garden Dome Igloo: glamping kar na tvojem dvorišču! 64575154_2805064306231616_6779230080404420640_n SCUBAPRO Galileo: potapljaški računalnik za najbolj zagrete potapljače Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur ·