Zlate smuči Foil Oro-Nero
Utrip mesta · šport

Foil Oro-Nero so najdražje smučke na svetu. So smučarska različica Rolls Roycea. Foil Oro-Nero so kakopak najprestižnejša različica te italijanske znamke smuči in smučarskih dodatkov. Ponašajo se s 14-karatnimi vezmi in drugimi zlatimi dodatki, izdelane pa so iz 8 tisoč let starega hrastovega lesa. Vsak par je izdelan po meri kupca.

Zima gre počasi h koncu, a smuči Foil Oro-Nero tako ali tako niso realen cilj za letos, saj boste morali zanje odšteti toliko kot za avto. Stanejo namreč kar 12 tisoč evrov! Tolikšna je pač cena za smuči z dodatki iz 14-karatnega zlata in izdelane iz 8000 tisoč let starega lesa. Poleg dobite tudi ujemajoče smučarske palice iz 14-karatnega zlata, saj ni prestiža nikoli preveč.

PREBERITE ŠE: Pokal Vitranc 2016: program 55. Pokala Vitranc v alpskem smučanju

Kot oglje črne smuči z zlatim podpisom vam izdelajo po meri, vanje pa vam z zlatimi črkami vgravirajo tudi poljubno ime. Poleg dobite še potovalno usnjeno torbo iz rastlinsko strojene kože iz Toskane. Količina smuči je omejena. Če si smuči Foil Oro-Nero ne morete privoščiti, so na voljo tudi nekoliko cenejše, a nič manj elegantne različice, s katerimi boste prav tako plenili pozornost na smučišču.

Smuči Foil Oro-NeroOdpri galerijo
Smučarski skoki v tandemu Slovenca izvedla prvi smučarski skok v tandemu v zgodovini! Kolesarji proti vetru Orkanski veter kolesarje ustavil in razmetaval kot listje Trismučnik Hillstrike snowtrike Hillstrike Snowtrike: slovenski trismučnik na Kickstarterju Nosljive sani Sled Legs Sled Legs: nosljive sanke ·