Naprava za zlaganje oblačil FoldiMate
Utrip mesta · dom

Zlaganje oblačil še nikoli ni bili tako preprosto! Ne mučite se več z zlaganjem oblačil, tu je namreč FoldiMate, naprava za zlaganje oblačil, ki to stori namesto vas. Z njim zlaganje oblačil ne bo več nadležno opravilo. V bistvu sploh ne bo več opravilo, saj naprava vse postori sama! Z njo v vaši omari nikoli več ne bo tako, kot bi vanjo treščila bomba, in vas v njej nikoli več ne bo pričakala zmečkana srajca!

FoldiMate je naprava za zlaganje oblačil, ki oblačila lično zloži, pospravi nakup in med drugim poskrbi, da niso (več) zgubana. Celo nadišavi jih, če to želite!

Uslišal bo prošnje veliko gospodinj in moških, ki jim gre zlaganje oblačil pošteno na živce. Edina njena slabost je, da nas bo pustila čakati vse do leta 2018, zlaganja pa nas bo odrešila za okoli 700 do 850 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: Flak Sack – neuničljiv nahrbtnik, ki je tudi mobilni sef

Da boste lažje počakali na leto 2018, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj hitrih trikov zlaganja oblačil, s katerimi zlaganje ne bo več nadležno opravilo in s katerimi bodo vaše obleke vedno zložene, kot se šika in kot pri vojakih!

Ko pride zlagalnik FoldiMate, pa bo zlaganje oblačil postalo preživeto opravilo, kot je s pojavom pralnega stroja postalo preteklost njihovo nenehno ročno pranje.

LG Cord Zero Stavbo preplezala z vakuumskim sesalnikom! Neuničljiivi nahrbtnik Flak Sack Flak Sack – neuničljiv nahrbtnik, ki je tudi mobilni sef Pas za fotoaparat Mettle Speed Strap Mettle Speed Strap: naramni pas za fotoaparat za tiste, ki s fotoaparatom kolesarijo Lyfe - lebdeči okrasni lonci za rastline Lyfe – okrasni lonci za rastline, ki lebdijo v zraku ·