Svetilka Folding Lamp
Utrip mesta · dom

Pregibajoča se svetilka Folding Lamp je delo dizajnerja Thomasa Hicka, ki je navdih za oblikovanje črpal iz starodavne vzhodnjaške veščine origami, s katero lahko iz navadnega lista papirja ustvarimo najrazličnejše figure. Thomas je namesto papirja v roke vzel pločevino in rojena je bila svetilka za dom Folding Lamp.

Industrijski oblikovalec Thomas Hick je v želji po združitvi origami tehnike prepogibanja papirja in zasnove izdelka oblikoval sofisticirano svetilko Folding Lamp. Prepogibajoča se svetilka je kot nalašč za vse, ki želijo v svoj dom vnesti nekaj unikatnosti, saj dovoljuje, da njeno obliko določimo kar sami.

Pri nakupu lahko izbiramo med petimi barvnimi kombinacijami pločevine (črna in zlata, bela in zlata, bela in bakrena, bela in rdeča, črna in bela), med katerimi vsak najde primerno za slog interierja svojega doma. Pločevinast list zložimo v figuro po lastnem okusu, v njeno notranjost vstavimo žarnico, ki visi na dvometrskemu kablu, in voila!, edinstvena svetilka je pripravljena za šarmiranje naših gostov.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Svetilka Folding LampOdpri galerijo
Garden Igloo 360 Garden Igloo 360: večnamenska kupola za vrt Strašljiva dekoracija oken Noč čarovnic: šik ideje za dekoracijo doma za Halloween Svetilke Milo Milo: inovativne svetilke, ki sobnim rastlinam zagotavljajo več svetlobe Akvarij Darwin Tank Darwin Tank – očarljiv akvarij za meduze ·