Vrtljiva plošča Foldio360
V zraku · tehnologija

Foldio360 je vrtljiva plošča za zajem 360-stopinjske prostorske fotografije s telefonom, ki prihaja izpod prstov ustvarjalcev zložljivih namiznih fotografskih studiev Foldio in Foldio 2. V navezi z mobilno aplikacijo omogoča zajemanje 360-stopinjskih fotografij s pametnim telefonom, kot da je to najlažja stvar na svetu.

Foldio360 je cenovno dostopna vrtljiva plošča za namizni fotografski studio (kot je npr. Foldio 2) za zajem 360-stopinjskih prostorskih posnetkov s pametnim telefonom (ali DSLR-fotoaparatom). Za tiste, ki ne veste, kaj 360-stopinjska prostorska fotografija: gre za niz zaporedno posnetih fotografij, ki jih s programsko opremo združimo v prostorsko sliko. V tem primeru to stori aplikacija sama.

Vse, kar morate storiti, je, da povežete pametni telefon z vrtljivo ploščo, postavite telefon na tripod, v aplikaciji določite ločljivost, svetlost in druge želene nastavitve, pritisnete na gumb za začetek, telefon in plošča, ki komunicirata v Bluetooth jeziku, pa bosta od tu dalje vse storila sama, tudi zlepila posamezne fotografije v panoramski posnetek. Končali boste s profesionalnimi table top posneti, ki se jih ne bi sramoval niti profesionalni fotografi. Za dodatno popolnost poskrbi svetlobni sistem Halo Edge na prednji strani mize, ki zabriše vse meje med fokusnim predmetom in okolico.

PREBERITE ŠE: Foldio 2 – zložljivi namizni fotografski studio

Foldio360 lahko za (preračunanih) 80 evrov prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer je bila ta vrtljiva plošča že v prvem dnevu polno financirana.

Vrtljiva plošča Foldio360Odpri galerijo
Facebook v številkah Facebook v številkah: neverjetni statistični podatki Facebooka Slušalke Fender Slušalke Fender FXA7 Pro: prve ušesne slušalke Fender oculusmorpheus Trend: navidezna resničnost – tehnološki trend leta 2016 Brezžične slušalke, ki so tudi merilec aktivnosti Misfit Spectre – slušalke, ki so tudi merilec aktivnosti ·