Jennifer Lawrence ima za sabo še eno odlično leto.
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · film

Kdo so najbolje plačane igralke na svetu 2016? Revija Forbes je predstavila svoj letni seznam petdesetih najbolje plačanih igralk na svetu, na vrhu katerega se je znašla igralka, ki je tam prezimila že leta 2015.

Forbes je razkril, kdo so najbolje plačane igralke na svetu 2016. Že drugič je s konkurenco pometla igralka Jennifer Lawrence, ki je vrh lestvice z zasluženimi 52 milijoni ameriških dolarjev zasedla že leta 2015. Tokratni izračun je pokazal, da je v minulih 12 mesecih zaslužila nekoliko manj kot v istem obdobju lani, in sicer 46 milijonov dolarjev (11,5 odstotka manj kot leta 2015), kar pa je bilo še vedno občutno več kot druga s seznama, ki je zaslužila 33 milijonov dolarjev.

PREBERITE ŠE: Forbes 2015: Najbolje plačane igralke na svetu

26-letna Jennifer Lawrence je večino denarja (Forbes meri zaslužek med 1. junijem prejšnjega in 1. junijem tekočega leta) zaslužila z zadnjim delom franšize Hunger Games, Igre lakote: Upor, 2. del (ta je po svetu zaslužil 653,4 milijona dolarjev), velik del pa ji je navrgel tudi honorar za ZF-film Passengers, ki v kina prihaja decembra 2016.

Top 10 – najbolje plačane igralke na svetu 2016:

10. mesto: Deepika Padukone – 10 milijonov ameriških dolarjevOdpri galerijo
Usain Bolt in njegovi milijoni Kako Usain Bolt zapravlja svoje milijone? Ironične fotografije Oh, ironija! Ironične fotografije, ob katerih vas bo razganjalo od smeha Horia Manolache - brezdomci za en dan postali kar si želijo Ko bom velik, bom … portreti brezdomcev in to, kar so v življenju želeli postati Gol s pomočjo vetra Ko asistenco vpiše veter – je to najbolj bizaren gol v zgodovini nogometa? · · ·