najbolj preplačani igralci v hollywoodu
Kulturni izbor · film

Vemo, da lahko znani igralci zaslužijo več deset milijonov evrov za svoje delo, seveda pa si morajo ta denar tudi zaslužiti, kar pomeni, da mora biti film tudi na finančnem področju uspešen. Kdo so torej najbolj preplačani igralci v Hollywoodu 2016?

Sicer uspešni igralci lahko zaradi svojega uspeha v zgodovini za vloge v filmih zahtevajo bajne vsote, ampak ali si jih zares zaslužijo? Tudi letos so pri Forbesu razkrili, kdo so najbolj preplačani igralci v Hollywoodu. Pogledali so zadnje tri filme, ki so jih igralci posneli pred junijem 2016 (gre za pomembne vloge), in vsoto, ki so jo filmi prinesli v blagajno, delili s predvidenimi plačami, ki so ji igralci dobili za to vlogo. Tako so prišli do končnih rezultatov in številk, ki kažejo naložbe v igralce in film. Le kdo je na vrhu lestvice?

PREBERITE ŠE: Forbes: najbolje plačane glasbenice 2016

Galerija – najbolj preplačani igralci v Hollywoodu 2016

10. Bradley Cooper: za vsak dolar, ki ga Cooper prejme kot plačilo, zasluži 12,10 dolarja za film.Odpri galerijo

Fifty Shades Darker Drugi filmski napovednik: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker 2017) Film The Circle (2017) Filmski napovednik: The Circle (2017) Bohemian Rhapsody kot film Skladba Bohemian Rhapsody skupine Queen kot napet film Film Transformers: The Last Knight (2017) Filmski napovednik: Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight, 2017) · · · ·