Zero Labs Automotive Ford Bronco: električni klasik med poltovornjaki
Utrip mesta · mobilno

Klasični poltovornjaki so veliko bolj popularni v ZDA kot pri nas. V večini primerov gre za požrešne mašine, ki zaradi svoje velikosti in kesona izkažejo svoj plus pri uporabnosti. Zero Labs Automotive je z električnim poltovornjakom Ford Bronco v to enačbo vnesel še ekološki pristop.

Ford Bronco je eden bolj priljubljenih poltovornjakov v ZDA, zagotovo pa ne gre za kakšnega izmed ekološko bolj ozaveščenih avtomobilov. A tudi to je mogoče spremeniti s pomočjo elektromotorja – pri Zero Labs Automotive so v klasičnega poltovornjaka Ford Bronco, generacije 1966-77, vgradili baterijo s kapaciteto 70 kW, ki ima dovolj energije za 300 kilometrov dolgo pot.

Poltovornjak ima 369 konjskih moči, ki poskrbijo, da boš ekološko ozaveščeni Ford Bronko poskočnejši kot tisti, ki jih poganja klasičen motor.

Notranjost je v celoti ročno izdelana iz materialov, kot sta oreh in bambus, ki ga kombinirajo z drugimi okolju prijaznimi materiali. Ob rezervaciji si je notranjost mogoče še dodatno personalizirati, na voljo pa je zgolj 150 električnih Broncov.

Bronco je bil narejen z mislijo na okolje in z minimalnimi stroški vzdrževanja. Čeprav ga sestavlja več kot 10.000 originalnih kosov, gre za luksuzno različico, ki je narejena iz številnih karbonskih delov. Z dodano personalizacijo lahko električni Bronco postane eleganten primerek električnega klasika.

Galerija: Zero Labs Automotive Ford Bronco

Zero Labs Automotive Ford BroncoOdpri galerijo
Chevrolet  Corvette ZR1 HPE1200 Hennessey Chevrolet Corvette ZR1 HPE1200 Hennessey: bo 1200 konjev zadosti?! Ford-Self-Braking-Trolley-Cart-0-Hero Fordov nakupovalni voziček ima tehnologijo proti trčenju Novi Subaru Outback 2019 Novi Subaru Outback 2019 – drugačen terenski karavan Der neue Mercedes-Benz GLS: Die S-Klasse unter den SUVThe new Mercedes-Benz GLS: The S-Class of SUVs Novi Mercedes-Benz GLS: Titan ·