Ford F-Vision
Utrip mesta · mobilno

Ford ni želel prepustiti prihodnosti težkih tovornjakov v rokah Tesle in je zato kar malce nepričakovano predstavil svoj vpogled v prihodnost prevažanja tovora. Koncept Ford F-Vision ne samo, da je podoben drugim konceptnim tovornjakom, svojo navdih med drugim črpa tudi iz sveta Marvelovih superjunakov.

Koncept Ford F-Vision  ima vetrobransko steklo, ki nas na prvi pogled spominja na vizir pri motoristični čeladi ali na čelado superjunaka. Ko je tovornjak v avtonomnem načinu, se steklo popolnoma zlije s preostalo karoserijo, ko pa za volanom sedi voznik, postane steklo prosojno, da lahko upravljalec vidi okolico. Prednji del ima lahko tudi interaktivno nalogo, saj omogoča prikazovanje različnih logotipov, vzorcev in celo sporočil za druge voznike. O številkah je še prezgodaj govoriti, kaže pa, da bo prihodnost tovornih vozil še zelo zanimiva.


new-volvo-v60-cross-country Volvo V60 Cross Country – Za možate in tiste s prefinjenim okusom Peugeot e-Legend Concept Peugeot e-Legend Concept: koncept, ki naelektri čute Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-door Coupé Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-door Coupé: vstopni štirivratni kupe s pedigrejem AMG Ford GT Endurance Chronograph Top 15: prestižne ure za avtomobilske navdušence · ·