0503b2c2-d4a0-4710-9f3b-ce151baa476f
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Deljenje postelje z osebo, ki jo ljubimo, je čudovita izkušnja, ki pa se kaj hitro lahko sprevže v pravo nočno moro. Naj samo omenimo smrčanje, govorjenje med spanjem, krajo odeje in kotaljenje po postelji.

V kolikor veste, o čem je govora, imamo za vas odlično rešitev. Avtomobilsko podjetje Ford je namreč zasnovalo pametno posteljo Lane-Centring Bed, ki bo olajšala vaš počitek. Ta osebo, ki se zakotali na napačno stran postelje, samodejno postavi nazaj na njeno mesto.

Inovacija se gotovo uvršča v kategorijo tistih, na katere smo čakali celo večnost. V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate, kako deluje.

Po besedah strokovnjaka za spanje dr. Neila Stanleya smo ljudje najbolj občutljivi ravno med spancem. Prebudi nas že najmanjši dotik, ki povsem pokvari celotno noč. Še huje je, da se naš partner tega ne zaveda in na naši polovici postelje mirno spi dalje.

Ford še naprej dokazuje, da je več kot le izdelovalec avtomobilov. Projekt je del linije izdelkov Interventions, v okviru katere podjetje raziskuje, na kakšne načine lahko tehnologija izboljša kvaliteto življenja. Nedavno nazaj smo že poročali o pasji uti Quiet Kennel, ki hišne ljubljenčke ščiti pred hrupom.


8 doma narejenih čistil, ki resnično delujejo 5 doma narejenih čistil, ki resnično delujejo blog-2 Modularna sedežna garnitura Feydom Clooods: ko prostor dobi številne obraze bowl-close-up-dishwashing-1447956 Pomivalni stroj že celo življenje uporabljate narobe Pomivalni stroj je varčnejši kot pipa. Zato ne bi smeli pomivati posode na roke ·