Otroška posteljica Ford Max Motor Dreams
Utrip mesta · mobilno

Da novorojenčki v hišo prinesejo tudi mnogo neprespanih noči, bi se verjetno strinjali vsi starši, kot tudi, da jih je težko uspavati. Večerna rutina lahko namreč traja ure in ure. Verjetno ste že slišali za uspavalne učinke vožnje z avtomobilom ali vozičkom. Tresljaji in ropotanje namreč blagodejno vplivajo na otroka. In Fordu je kliknilo. Izdelal je namreč otroško posteljico Max Motor Dreams, ki si jo bo želel vsak starš z dojenčkom. Zakaj? Ker nočete biti del statistike, ki pravi, da zgolj v prvem letu otrokovega življenja starši izgubijo 44 dni spanca v primerjavi s sicer. Kaj je na njej tako posebnega, izveste v nadaljevanju.

Obstaja več trikov, kako uspavati dojenčka. Eden izmed njih je tudi, da otroka posedete v otroški sedež za avto in se vozite po ulicah. Vožnja marsikdaj pomaga pri umiritvi in uspavanju otročička. Toda gotov obstaja preprostejša rešitev! Odkril jo je Ford, in sicer v obliki otroške posteljice Max Motor Dreams, ki simulira vožnjo z avtomobilom. Briljantna pogruntavščina, zaradi katere bodo imeli starši kakšno urico več zase.

PREBERITE ŠE: Ford Autolivery – avtonomni dostavnik prihodnosti

Otroška posteljica Max Motor Dreams (Max je sicer Fordova serija družinskih vozil) ima zvočnike, motorček in luč. Slednja simulira mestne luči, mimo katerih se vozimo, medtem ko motor posteljico rahlo trese in premika, zvočnik pa skrbijo za zvoke s ceste, kot jih slišimo v potniški kabini. Starši lahko prek mobilne aplikacije celo izbirajo vrsto terena, po katerem se jaslice ‘vozijo’. Izdelali so jo pri studiu Espada y Santacruz iz Madrida. Za zdaj še ni v prosti prodaji, prav tako še ni znana cena.

Galerija – otroška posteljica Max Motor Dreams:

Otroška posteljica Ford Max Motor DreamsOdpri galerijo
Gugalni skuter Vespa za otroke – vespa kot gugalni konjiček Viseča mreža Kinuu je tako lahka, da jo lahko vzamete povsod s sabo. Mobilna viseča mreža Kinuu Pametno ogledalo Duo Duo – pametno ogledalo, ki je tudi digitalni asistent Wibe - slovenski nahrbtnik, ki je tudi vadbeni pripomoček Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa · · · · · ·