FordPass SmartLink
Utrip mesta · mobilno

Tehnologija z vsakim dnem bolj napreduje. V zadnjih osmih letih so se tudi avtomobili občutno spremenili, še posebno, kar se tiče povezljivosti med avtomobilom in uporabnikom. Zdaj imate možnost z zgolj eno samo potezo nadgraditi svojega starega Forda s pomočjo naprave FordPass SmartLink.

Naprava FordPass SmartLink so razvili v sodelovanju Aptiva in Verizon Connecta in je primerna za Forde od letnika 2010 do letnika 2017. Pritrdimo jo na priključek  ODB II in poleg diagnostike avtomobile boste imeli še možnost dostopne točke Wi-Fi  prek povezave Verizon LTE. Ko boste napravo namestili, vam bo  omogočila zaklepanje in odklepanje vašega avtomobila in celo zagon motorja. Vse to s pomočjo pametnega mobilnega telefona in nameščene aplikacije. Poleg tega vam bodo na voljo še varnostna obvestila o stanju vašega avtomobila in spremljanje lokacije, kje se avtomobil v določenem trenutku nahaja.

FordPass SmartLink vam tako omogoča vso sodobno tehnologijo, ki jo najdemo v najnovejših avtomobilih. Zagotovo se boste razveselili funkcije za iskanje prostega parkirnega prostora, saj boste na ta račun zagotovo prihranili obilico časa. Napravo si lahko zagotovite na najbližjem pooblaščenem Fordovem servisu in bo na voljo proti koncu letošnjega leta.

Nissan Titan Warrior Concept Nissan Titan Warrior Concept: brutalno hud Nissan za brezpotja Dynamiq GTT 165 Dynamiq GTT 165: luksuzna 50-metrska jahta za 24.400.000 evrov Opel Corsa GSi Opel Corsa GSi: opazen športni karakter Zeelander Z55 Zeelander Z55: jahta klasične oblike z modernim pridihom ·