Forest Glamping Resort Blaguš
Utrip mesta · destinacija

Pravljični glamping Forest Glamping Resort Blaguš, ki ga najdete v kraju Sveti Jurij ob Ščavnici, bo poskrbel, da boste uživali v intimi in si pljuča napolnili s kisikom, ki ga neutrudno proizvaja gozd, obdajajoč glamping.

Forest Glamping Resort Blaguš vas pričakuje ob jezeru Blaguš, ki leži v Svetem Juriju ob Ščavnici. Tam je pod okrilje dreves umeščena edinstvena arhitektura, ki vam bo dala občutek, da ste se prebudili v pravljici.

Na voljo bo 16 leseno-steklenih hišic z zasebno teraso, ki bodo namenjene bivanju dveh oseb s posebnim prostorom za sproščanje in branje. Gostje bodo lahko obiskali večnamenski prostor s kaminom ali fitnes na prostem. V sklopu resorta bo tudi predel z manjšimi enotami (lesenimi dvokapnicami), kjer bodo bolj avanturistični gostje lahko prenočili pod zvezdami.

V resortu vas bo pričakala tudi gozdna knjižnica. Tam si boste lahko izposodili knjigo s knjižne police skupnega prostora ali preprosto počivali, obdani z nežnim gozdnim vetrom in žvrgolenjem ptic. Prav tako boste imeli priložnost obiskati čevljarsko delavnico, kjer se boste izučili mojstrstva izdelovanja obutve (čevlji Herzog).

Prvi obiskovalci ga boste lahko obiskali zgodaj spomladi, ko bo prvič odprl svoja vrata!

Galerija: Forest Glamping Resort Blaguš

Forest Glamping Resort BlagušOdpri galerijo
arctic-bath-overview-webb-1 Arctic Bath: plavajoči hotel pod severnim sijem shutterstock_654109429 Tja NIKAR ne potujte: najbolj nevarne države za leto 2020 ddcd78bab70ea205745595a804e7142a1 Oboževalci Harryja Potterja lahko zdaj valentinovo preživite na pravi Bradavičarki! albertinamodern-start Albertina modern: Dunaj odpira enega največjih muzejev moderne umetnosti na svetu ·