SQ6 fotografije ustvarja v kvadratnem formatu.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Približuje se poletna sezona, polna dogodivščin z bližnjimi. Prav zato je kamera, s katero lahko ovekovečite svoje spomine, obvezen pripomoček na vašem potovanju. Kot odlična izbira se predstavlja nova Fujifilmova naprava.

V prejšnjem tednu so splet obkrožile prve fotografije modela Fujifilm Instax SQUARE SQ6. Analogna kamera je videti podobno kot različice iz serije Instax, ki so kupcem že na voljo. Dobili jo boste lahko v treh različnih barvah: rdeče zlati, s katero želijo ustvarjalci prepričati predvsem ženski del populacije, grafitno sivi in biserno beli.

Kaj dela SQUARE SQ6 drugačnega od njegovih predhodnikov? V prvi vrsti v nasprotju z modeli Instax Mini 8 in 9, ki uporabljata film v pravokotnem formatu, uporablja film v kvadratnem formatu. Fotografije, ki jih tiska, so večje, zato je na njih prostora za več prijateljev. Njihove dimenzije so 62 x 62 mm. Za razvijanje filma bo fotoaparat porabil približno 90 sekund.

Kamera, ki med drugim tehta 393 g, nudi številne funkcije. Uporabljati jo je mogoče v več načinih, kot so denimo način dvojne izpostavljenosti in selfi ter makro način. Temu dodajmo še tri barvne filtre, ki delujejo v kombinaciji z bliskavico in posnetkom dajejo umetniški pridih.

Za zdaj še ni znano, kdaj in po kakšni ceni bo nova Fujifilmova kamera izšla. Kmalu jo pričakujemo na Amazonu, zato vam priporočamo, da ponudbo na spletni trgovini redno spremljate.

ezgif.com-webp-to-jpg (4) Wickedbone: najljubša igrača vašega psa Canon Ivy Canon IVY: ker so natisnjene fotke tako zelo kul kiipix-instant-photo-printer_31330 KiiPix vaš pametni telefon preobrazi v polaroid Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke · ·