V zraku · tehnologija

Oblikovalski duo iz Chicaga si je zamislil čudovit koncept za fotoaparat retro videza, ki spominja na najbolj priljubljen dvokolesnik na svetu. Vrhunski dizajn, zasanjana mint barva in tehnološka popolnost. Izjemno!

Si predstavljate čudovit fotoaparat, ki bi ga lahko ustvarili oblikovalci legendarne Vespe Piaggio? Rotimi Solola in Cait Miklasz vsekakor znata odgovoriti na to vprašanje, saj sta do kančka preučila ikonski dizajn svetovno priljubljenega dvokolesnika ter svoje ugotovitve aplicirala na tehnološko izpopoljnjen koncept, za katerega želimo, da bi v resnici obstajal.

Pravokoten, rahlo zaobljen fotoaparat z zaslonom “na dotik” v popularnem nežnem mint odtenku namreč združuje privlačen retro videz z izjemno funkcionalnostjo najbolj tehnološko izpopolnjenih fotoaparatov ta hip, ogledate pa si ga lahko v spodnji galeriji.

Odpri galerijo
cover_tissot-gp Športna ura, ki jo je preprosto treba imeti v svoji kolekciji Da bo pitje kave bolj interaktivno – prihaja Android kavna mizica CAM00187-1 Google razvija 1.000-krat hitrejšo internetno povezavo itie Prihaja še iKravata? · · · ·