Fotoaparat Leica Q iz karbonskih vlaken
V zraku · tehnologija

Fotoaparati znamke Leica so znani po tem, da so najboljši prijatelj tistih, ki imajo radi preprosto uporabo naprave, ki pa hkrati daje sofisticiran rezultat. Njihov najnovejši izdelek, fotoaparat Leica Q iz karbonskih vlaken, pa to zmore v dih jemajoči podobi, ki bo prevzela vse občudovalce lepega in nenavadnega.

Nemško podjetje Leica, ki izdeluje ene izmed boljših fotoaparatov na svetu, je na Japonskem konec novembra predstavila nov izdelek v omejeni izdaji: fotoaparat Leica Q, ki ima ohišje oblečeno v prefinjena karbonska vlakna.

PREBERITE ŠE: LyfieEye – 360-stopinjska kamera za pametni telefon

Fotoaparat Leica Q iz karbonskih vlaken je nova različica standardne kamere Leica Q Typ 116, le da je njeno ohišje namesto v usnje oblečeno v gladka in na pogled čudovita karbonska vlakna. Material, ki je znan po izjemni trpežnosti ter minimalni teži, bolje zavaruje napravo ter ji da edinstven videz. Leica Q je sicer po zmogljivostih enaka standardnemu fotoaparatu Q Typ 116. Obstaja le 30 takšnih fotoaparatov, če si ga želite, pa se boste morali ponj odpeljati na Japonsko. Približna cena izdelka je 5.500 evrov.

Fotoaparat Leica QOdpri galerijo

Domači kino Philips Fidelio B1 Zvočniki Philips Fidelio B1 in B8 – zvočna kulisa kinematografov v udobju dnevne sobe Dodatki za Google Chrome Uporabni dodatki za brskalnik Chrome, ki maksimalno izkoristijo njegov potencial Framed Tech - uokvirjena tehnologija Framed Tech – uokvirjena tehnologija Huawei #BePresent #BePresent: ta oglas vas bo pripravil, da za božič odložite telefon ·