BSOWebGalleryLayout_03
V zraku · buzz buzz

Alex John Beck se je v svoji zadnji seriji fotografij lotil raziskovanja definicije zunanje lepote skozi simetrijo obraza.

Both sides of je naslov serije fotografij fotografa Alexa Johna Becka in vsaka od fotografij v kolekciji prikazuje dve različici simetričnih obrazov. Ena prikazuje levo stran obraza modela in jo prezrcali v lepotni posnetek tega, kar se zdi celotni obraz, medtem ko druga fotografija prikazuje desno stran obraza.

Lepe obraze, tako v modi kot v resničnem svetu, pogosto opisujejo kot simetrične in kot takšne, se jih je odločil prikazati Beck. Njegov glavni namen je bil prikazati, kot da je vsaka polovica obraza zrcalna replika druge. Nobena od fotografij ne prikazuje resnične podobe modela, ampak njegovo manipulirano različico. Becku je uspelo prikazati, kako nesimetrični so obrazi in kako drugače bi nekdo bil videti, če bi bili obe strani obraza simetrični.

Lepota simetrijeOdpri galerijo
Foto: Bojan Senjur Retro lušt Prefinjena svežina koktajla Dite von Teese Instagram profili Instagram profili, ki jim je med tedni mode vredno slediti Annie Leibovitz razkrila najnovejšo pravljično junakinjo ·