ob_2235e2_galerie-images-droles-insolites-et-s
V zraku · buzz buzz

Verjetno se vsi spomnite optične iluzije s svetilko, ki je na prvi pogled bila videti kot žensko mednožje – takrat so se mnogi prepričali, da preprosto niso tako ‘pridni’, kot so mislili, da so. Če testa v pridnosti takrat niste naredili, poskusite popraviti rezultate s temi zanimivimi fotografijami.

Optična iluzija nastane takrat, ko vaše oko vidi določeno stvar zato, ker se je navadilo na takšno podobo. Ob pogledu na te fotografije, se bo izpostavilo, da je vaš um na žalost umazan, ker boste verjetno na vsaki fotografiji videli ženske in moške genitalije ali vse, kar namiguje na spolnost.

Če na fotografijah vidite res tisto, kar prikazujejo, ste potem test iz pridnosti naredili, lahko pa se pohvalite tudi s tem, da sodite med ‘zdrave’ člane naše družbe.

Galerija slik – Umazane fotografije

Fotografije, ki dokazujejo, da imamo vsi umazane misli.Odpri galerijo

Zdaj je tudi dokazano: moški ženski ustvari dodatnih 7 ur dela na teden Zdaj je tudi dokazano: moški ženski ustvari dodatnih 7 ur dela na teden harry-potter-mini-bell-jar-lights_33288 Prikupne svetilke Harry Potter so vse, kar potrebujete na svoji mizi Znanost dokazuje: inteligentni ljudje malo spijo, živijo v kaosu in preklinjajo Znanost dokazuje: inteligentni ljudje malo spijo, živijo v kaosu in preklinjajo 10 osupljivih halloween kostumov, za katere potrebujete le ličila 10 osupljivih halloween kostumov, za katere potrebujete le ličila · · ·