Mladič orjaške pande pade z odra med razstavo mladičev pande, rojenih v letu 2016. 29. september 2016, raziskovana baza Gian Panda Breeding v Chengdu, provinca Sečuan, Kitajska.
V zraku · buzz buzz

Leto 2016 so zaznamovali razni dogodki doma in po svetu, ki pa so jih v objektiv ujeli najboljši Reutersovi fotografi. Za konec leta so tako pripravili fotografije, ki so najbolj zaznamovale leto 2016. V nadaljevanju si poglejte, katere fotografije so nas letos najbolj navdihnile in najbolj pretresle.

Reuters je, kot vas večina verjetno že ve, velika mednarodna tiskovna agencija in njihovi fotografi se nahajajo po celem svetu in tako jim vsako leto uspe ujeti kar nekaj največjih in najpomembnejših trenutkov v zgodovini. Tudi letos so bili uspešni in so tako za konec leta pripravili izbor najboljših, najpretresljivejših 100+ fotografij leta. Vse fotografije si lahko ogledate tukaj, mi pa smo pripravili 30 najboljših, tistih, ki so nas (in upamo tudi vas) najbolj navdihnile.

PREBERITE ŠE: Najpomembnejši selfiji leta 2016

Galerija – fotografije, ki so zaznamovale leto 2016 (Reuters)

Mladič orjaške pande pade z odra med razstavo mladičev pande, rojenih v letu 2016. 29. september 2016, raziskovana baza Gian Panda Breeding v Chengdu, provinca Sečuan, Kitajska.Odpri galerijo

Facebook nas dela manj srečne Raziskava je pokazala, da nas Facebook dela manj srečne Bi preživeli pasti v filmu Sam doma? Bi v resničnem življenju preživeli pasti iz filma Sam doma? When-Harry-Met-Sally-when-harry-met-sally-restaurant 9 nenavadnih načinov, kako lahko ljudje doživijo orgazem Odsevni jopič - vstopnica v svet Nadela sta si odsevni jopič in povsod prišla zastonj ·