Imej ravno držo, stoj pa na prstih.
V zraku · buzz buzz

V modernem svetu nisi bila na plaži, če tvoj feed ni preplavljen s počitniškimi fotografijami. In naj bodo letos tvoje fotografije zapeljive kot pri pravi zvezdnici.

1. Ko posnameš fotografijo z napihljivo blazino ali srfom, ga ne postavi pred telo, saj ga lahko ta vizualno za polovico zmanjša. Postavi ga raje na stran – to ti bo pomagalo skriti določene dele telesa, pas pa bo optično ožji.

2. Ko sediš ob bazenu, se izogni temu, da noge držiš skupaj in ravno. Bolje je, da pokrčiš nogo, ki je dlje od objektiva, hrbet pa poravnaj. Na ta način se bo tvoj pas “podaljšal”.

3. Če fotografiraš celotno telo, se izogibaj položaju vojaka. Ko stojiš naravnost, obrnjena proti kameri, telo izgubi svoje lepe linije. Raje polovico telesa zarotiraj, da bo tvoje telo videti bolj ženstveno. Da roke ne bodo “bingljale”, se lahko dotikaš las ali pa se na nekaj nasloniš.

4. Ne pozabi uporabljati dodatkov, s katerimi lahko skriješ kakršnekoli nepravilnosti in pozornost usmeriš na druge stvari. Na primer, če imaš malce trebuščka, ga lahko skriješ s pareom. Tako boš videti vitkejša.

5. Če želiš posneti fotografijo na ležalniku, obrni ležalnik tako, da so tvoje noge spredaj, ker bodo tako videti daljše. Površine ležalnika se lahko dotikaš zgolj z glavo, zadnjico in rameni. Pokrči nogo, ki je bližje objektivu.

6. Vedno bodi pozorna na svojo držo, saj lahko slaba drža pokvari tudi najbolj hudo fotografijo. Da bi poudarila ženstvenost svojega telesa in njegove čudovite obline, stoj na prstih, saj bo tako tvoja zadnjica videti bolj tonirana, noge pa daljše.

7. Če nisi zadovoljna s svojim trebuhom, potem je ta trik zate. Pojdi v bazen in naj ti voda seže do pasu. Vrat naj bo čim bolj raven, nikoli ne naslanjaj brade na ramo. Tvoj obraz bo tako videti večji, vrat pa ožji.

8. Zapomni si pravila asimetrije. Leva roka, desna noga. Leva noga, desna roka. Asimetrične linije naredijo fotografijo bolj živo in naravno, če pa stojiš naravnost, je tvoje telo videti večje.

rentgen Ko misliš, da si videl že vse: tukaj so še bizarni rentgenski posnetki! Vintage obleke družic 15 smešnih vintage oblek družic, ki prikazujejo, kako se spreminja čas Najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz fantazijskega sebe na najljubših Snapchat filtrih. Snapchat dismorfija: najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz Snapchat filtrov valerie-elash-623413-unsplash 10+ stvari, zaradi katerih se ženske nikoli ne bi smele počutiti krive · · · · · · ·