Fotografije, na katerih so starši in otroci videti popolnoma enako.
V zraku · buzz buzz

Jabolko včasih res ne pade daleč od drevesa. Včasih se celo zdi, da se ga še kar drži. Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije otrok in njihovih staršev, ko si bili enake starosti, in nekateri so si prav strašljivo podobni.

Za nameček so starši svoje otroke postavili in našemili kar se da podobno sebi s fotografij, tako da je še težje razločiti, kdo je kdo.

Podobnost otroka s starši razloži genetika in njeno dedovanje. Dominantni geni preglasijo šibke, in tako dobimo različne kombinacije fizičnih lastnosti staršev in otroka. Na primer, če je vsaj eden od starše visok, otrok ne bo nizke rasti, saj je v tem primeru višji gen dominanten. Podedujemo pa tudi velika ušesa, jamice v licih, obliko nosu itd. Poglejmo si torej primere fotografij, kjer je podobnost zelo očitna.

PREBERITE ŠE: TOP 20: NAJBOLJŠE ZAROČNE FOTOGRAFIJE 2017

Galerija – fotografije, na katerih so starši in otroci videti popolnoma enako

Fotografije, na katerih so starši in otroci videti popolnoma enako.Odpri galerijo
shutterstock_1116477128 9 jasnih znakov, da pred teboj stoji sanjska ženska cover Absurdna dejstva, ki smo jih sprejeli kot normalna, pa jih ne bi smeli najboljše zaročne fotografije 2017 Top 20: najboljše zaročne fotografije 2017 shutterstock_571628107 8 trikov, zaradi katerih se bo zaljubila vate · · · · ·