Fotografije, kjer je skepticizem odveč, čeprav vam oči pravijo drugače.
V zraku · buzz buzz

Zahvaljujoč Photoshopu smo, vsaj kar se tiče spleta, do neke mere vsi postali gnostiki, dvomljivci in le s težavo verjamemo stvarem, ki si jih ne znamo pojasniti oz. jim oči ne verjamejo. A pri fotografijah, ki vam jih bomo pokazali v nadaljevanju prste niso imeli vmes mojstri grafičnih programov, ampak naravni fenomeni, igra perspektive, odlični fotografi, umetniki, eksotična lokacija in gola naključja. Kljub temu, si boste ob njih verjetno dvakrat pomeli oči in se še vedno spraševali ali vidite prav.

Če precej časa preživite na spletu, potem ste verjetni razvili zdravo mero skepticizma in ne verjamete vsemu s čimer vam postreže. Stvari je namreč precej enostavno ponarediti s Photoshopom. Ob naslednjih fotografijah se bo oglasil isti alarm, kot ob tistih, ki jih smatrate za neresnične, a te fotografije, čeprav morda ne delujejo pristno, to 100-odstotno so!

PREBERITE ŠE: Osupljive poročne fotografije zaradi katerih bo prav vsak verjel v ljubezen

Fotografije, kjer je skepticizem odveč, čeprav vam oči pravijo drugače.Odpri galerijo
Kako izboljšati vaš zakon? 8 znanstveno dokazanih skrivnosti za srečen zakon Zip Line nad planiško skakalnico. Nad planiško Velikanko se odpira najbolj strm Zip Line na svetu! PicMonkey Collage Tihar – jesenski festival v Nepalu, ki počasti tudi pse in njihovo neomajno zvestobo ter prijateljstvo mind blowing rantlifestyle Deset osupljivih teorij, ki bodo spremenile naše dojemanje sveta · ·