Najbolj predrzni fotografi
V zraku · buzz buzz

Ljudje so pripravljeni tvegati svoje življenje za marsikaj. Za višji cilj, kot izpričuje že grška tragedija, poklici, kot so gasilec, policist in reševalec, pa imajo to zapisano kar med delovnimi nalogami. Ti s tem, ko rešujejo druge, postavljajo svoje življenje na kocko vsak dan. To je plemenit namen, česar pa ne moremo trditi za ljudi, ki so pripravljeni tvegati svoje življenje za fotografijo! Oglejte si fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati svoje življenje.

Človeška neumnost ne pozna meja. To dejstvo smo ljudje potrdili že neštetokrat, še ena potrditev pa prihaja od fotografij, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati svoje življenje. Ali je bila posamezna fotografija res vredna tega, presodite sami, a glede na to, da smo danes tako zelo obsedeni s selfiji in všečki, takšno početje niti ne preseneča.

PREBERITE ŠE: Instagram: hrana z največ hashtagi

Kako daleč pa ste vi pripravljeni iti za fotografijo? Bi se slikali z medvedom, na katerega naletite v gozdu, ali z morski psom, ki ga srečate med potapljanjem? Bi splezali na vrh nedograjenega nebotičnika in tvegali udar strele? Nekateri so to plačali z življenjem, drugi so imeli več sreče.

Oglejte si fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati svoje življenje:

Evolucija žirafe Žirafa ali slon: umetnina, ki se spreminja pred tvojimi očmi Film Brain Divided Kaj se nam podi po glavi, ko smo na prvem zmenku? Sergey Brin Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti