Moč je nova lepota
V zraku · buzz buzz

Kate Parker tako kot vsaka mama rada fotografira svoji hčeri Alice in Ello. Ker to počne skoraj vsak dan, ni prav nič čudnega, da je uspela ustvariti serijo fotografij, v kateri je zbrala vse spontane fotografije, na katerih simpatični deklici skozi nepopolnost izžarevata močno popolnost. Tu je serija fotografij Strong is the New Pretty (moč je nova lepota).

Fotografinja Kate Parker je ponosna mama, ki svoji hčeri Alice in Ello spodbuja, da sta to kar sta. V svoj fotografski objektiv z užitkom lovi deklici tudi ko sta nadvse divji, popolnoma razcapani in atletsko pogumni. Le tako je lahko nastala tudi serija fotografij Strong is the New Pretty (moč je nova lepota), ki je odlična vzpodbuda za vse deklice tam zunaj. Parkerjeva jim želi sporočiti, da so popolne takšne kot so in ne takšne, kakršne naj bi morale biti po pričakovanjih današnje družbe.

PREBERITE ŠE: Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk

Moč je nova lepotaOdpri galerijo
PicMonkey Collage Nenavadne ledene skulpture v viskiju Screen Shot 2015-04-15 at 11.27.29 Dekleta nam zaupajo koliko meri idealni moški! Instagram babi Baddie Winkle: 86-letna Instagram senzacija Psi, ki obožujejo vožnjo z avtomobilom. Psi, ki naravnost obožujejo vožnjo z avtomobilom ·