shutterstock_496220794
V zraku · buzz buzz

V vročih dneh se še kako radi osvežimo in ohladimo z mrzlim sladoledom. Če boste najbolj priljubljeno poletno sladico še fotografirali in svoj vtis objavili na Instagramu, pa na vas čaka vikend pobeg v Firence, Hoferjevi boni v vrednosti 300 evrov, vsak teden pa bo najbolj prepričljiva fotografija nagrajena s Hoferjevimi boni v vrednosti 150 evrov. Kako do nagrad, si preberite v nadaljevanju.

Sladoled si privošči 88 odstotkov Slovencev.

Ustvarjanje sladolednih vtisov, ki vas lahko odpeljejo na vikend oddih v Firence, za večino ne bo predstavljalo velikega izziva. Raziskave namreč kažejo, da si je preteklo leto kar 88 odstotkov Slovencev v poletnih mesecih privoščilo sladoledno ohladitev. V zimskem času se jih s sladoledom posladka le dobra polovica. Čez lužo je navdušenje na sladoledi še večje, privošči si ga namreč kar 90 odstotkov ameriških gospodinjstev, povprečno pa ga vsaka oseba letno zaužije kar 26 litrov, kar jih po porabi uvršča na prvo mesto. Američani so med drugim daleč najbolj navdušeni nad vaniljevim sladoledom (28 odstotkov), sledita pa mu okusa mete in čokolade ter smetane s piškotkom.

PREBERITE ŠE: ‘ZLOBNA’ DOBROTA: TUKAJ JE ČRNI SLADOLED!

Slasten sladoled. Super srečneži.

Če ste tudi vi med tistimi, ki si poletja ne znajo predstavljati brez sladoleda, vas pri Hoferju vabijo, da pokusite katerega izmed sladoledov znamke Grandessa, ki jih ponujajo več kot 60 vrst. Svoj najljubši sladoled še fotografirajte, fotografijo pa objavite na svojem Instagram profilu in jo opremite z oznakama @HoferSlo in #Hoferjevsladoled. Na ta način se boste potegovali za vikend potovanje za dve osebi v prestolnico sladoleda – Firence. Da boste na pot odšli z vso nujno opremo, boste prejeli še Hoferjeve bone v vrednosti 300 evrov, vsak teden pa bo izbrana tudi najbolj prepričljiva fotografija, ki bo nagrajena s Hoferjevimi boni v vrednosti 150 evrov.

V Hoferjevi Instagram nagradni igri lahko sodelujete do 16. julija 2017.

shutterstock_326904785 10 držav, kjer živijo najinteligentnejši ljudje. In kje smo Slovenci?! NAJBOGATEJŠI Najbogatejši milijarderji na svetu 2017 Speedminton Najboljše igrače za na plažo shutterstock_589758764 10 stvari na letalih, za katere niste vedeli, da obstajajo · · ·