Natečaj Pij drugače
V zraku · buzz buzz

Fotografska delavnica Pij drugače je namenjena mladim nadobudnim fotografom in bo potekala pod mentorstvom svetovno priznane fotografinje iz New Yorka Cheryl Dunn. Čas za prijavo imaš samo še do jutri, 2. oktobra 2015, zato ne odlašaj, sicer boš zamudil edinstveno priložnost ovekovečenja prostorskih posledic pretiranega opijanja svojih vrstnikov v eminentni družbi. Pošlji svoj portfolio in upaj, da boš med deseterico izbrancev, ki se bo prebila skozi sito natečaja za sodelovanje na delavnici pod mentorstvom slovite fotografinje.

Fotografska delavnica Pij drugače bo na ljubljanskih ulicah potekala med 16. in 18. oktobrom 2015, čas za prijavo nanjo pa imaš le še do 2. oktobra 2015. Nadobudni mladi fotografi in fotografinje bodo v treh dneh beležili sledi, ki jih v mestu pušča zloraba alkohola. Čeprav te sledi vsi opazimo, nanje hitro pozabimo, a če jih bo nekdo fotografiral in javno objavil, jih bomo težje spregledali.

PREBERITE ŠE: Internet se je zaljubil v to fotografijo in ti se boš tudi! Preveri, zakaj.

Ker pa vemo, kako je, ko želijo odrasli mladim nekaj dopovedati, se vloga pridiganja staršev prenaša na mlade; ti bodo vrstnikom s fotografijami poskušali odpreti oči in jih prepričati, da sta opijanje in zloraba alkohola škodljiva ter daleč od tega, da bi bila v redu. Za projektom stojita Pivovarna Union in Galerija Fotografija, mentorstvo delavnice pa so namenili Cheryl Dunn, priznani konceptualni in ulični fotografinji, režiserki in ”grafitofilki”, po kateri povprašujejo tudi znamke, kot so Adidas, Nike, Ray-Ban, Desperados in Quiksilver.


Selfie žlica Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev Internet je vzel to fotografijo za svojo. Internet se je zaljubil v to fotografijo in ti se boš tudi! Preveri zakaj. Moleskine x Coca-Cola - kolekcija dizanerskih notesnikov Moleskine x Coca-Cola: dizajnerski poklon 100-letnici ikonske stekleničke Selfie varnostna opozorila Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev ·