S čokolado nad menstrualne krče.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Čokolada pospeši izločanje hormonov sreče, v zmernih količinah blagodejno deluje na srce ter odžene neprijetne posledice srečanj z morakvarji. A nova švicarska čokolada, znamke Chocolate With Love, dokazano pomaga tudi pri menstrualnih bolečinah. Čokolada, ki ublaži menstrualne krče, je za nežnejši spol čudovita pomoč pri premagovanju težav med ‘občutljivimi dnevi’.

Čokolada, ki ublaži menstrualne krče, je nov produkt švicarske znamke Chocolate With Love. Čokolada se imenuje ‘Frauenmond’ kar pomeni ‘luna žensk’. Direktor podjetja Chocolate With Love, Marc Widmer, je razkril čudežno moč čokolade, ki ublaži menstrualne krče. Frauenmond namreč vsebuje 17 različnih zelišč iz švicarskega gorovja, ki blagodejno vplivajo na telo ter pomagajo pri boju proti bolečini.

PREBERITE ŠE: Znanost pravi, da boste po tej pesmi za 60 odstotkov mirnejši

Poleg blagodejnega vpliva na menstrualne krče pa čokolada Frauenmond tudi zmanjšuje stres ter pripomore k splošnemu izboljšanju počutja, zaradi česar je produkt primeren tudi za moške. Chocolate With Love bodo zagotovo pripomogli k izboljšanju počutja tisočim ženskam po vsem svetu v času občutljivejših dni v mesecu in to v veliko bolj okusni obliki kot to počne lekadol.


Ženske pričeske 2017: barva las tigrovo oko Ženske pričeske 2017: ‘tigrovo oko’ je barva las leta 2017 06-pretty-woman-bath.w750.h560.2x Znanost pravi, da boste po tej pesmi za 65 odstotkov mirnejši movember nega brade brkov Movember: kako brke in brado negovati ta november? Nohti okrašeni z rastlinami. Cvetoči nohti – manikura z rastlinami