Framed Tech - uokvirjena tehnologija
V zraku · tehnologija

Se ne morete ločiti od tehnoloških naprav, ki jih je povozil čas? Preprosto ne morete zavreči stare konzole ali telefona, ker vas nanj veže preveč spominov? Zakaj se potem valjajo po predalih in na podstrehi? Uokvirite jih! Ali pa pustite, da to naredijo pri Framed Tech, kjer znamenite tehnološke napravo razstavljajo na prafaktorje in dajejo v okvir kot slike.

Imate doma kakšno zastarelo oz. odsluženo tehnološko napravo, od katere se ne morete ločiti, hkrati pa vam je v napoto? Rešitev so ‘slike’ podjetja Framed Tech. Ta na prafaktorje razstavi prepoznavne tehnološke naprave, kot so Atari, Play Station, krmilniki in iPhone, jih razporedi po površini ter uokviri.

PREBERITE ŠE: Apple Mirror – tako bi bilo videti Applovo pametno ogledalo

Zdaj lahko torej tehnološke ikone obesite kar na steno in jih ponosno razkazujete, namesto da se valjajo v nekem predalu ali na podstrešju in zaman čakajo na boljše čase.

Galerija – Framed Tech:

Framed Tech – uokvirjena tehnologijaOdpri galerijo

Huawei #BePresent #BePresent: ta oglas vas bo pripravil, da za božič odložite telefon Underscares Underscares – plenice za igričarje Pametno ogledalo Apple Mirror Apple Mirror – tako bi bilo videti Applovo pametno ogledalo BLowCast - VR simulacija oralnega seksa BlowCast: VR-simulacija oralnega seksa, bolj resnična od resničnosti · ·