Frankfurter Brett BASIC
Utrip mesta · dom

Obožujete kuhanje? Potem se boste v trenutku zaljubili v kuhinjsko desko Frankfurter Brett BASIC, ki pa je precej več kot le kuhinjska deska. Je kuhinjska deska za 21. stoletje, ko recepte beremo na tablicah in pametnih telefonih. Zato ima tudi stojalo za iPad.

Frankfurter Brett BASIC je večfunkcionalna kuhinjska deska, ki vas ne oskrbi zgolj z dovolj veliko delovno površino. Pod inovacijo se podpisujeta poklicni kuhar Johannes Schreiter in industrijski oblikovalec Joseph Schreiter. Je nadgradnja kuhinjske deske Frankfurter Brett in odgovarja na prav vse potrebe kuharja.

PREBERITE ŠE: MyPocketMaster – Slovenci izdelali najmanjše večnamensko orodje na svetu

Na eni strani deske lahko izvlečemo dve držali za vpetje posodic, eno namenjeno hrani, drugo odpadkom. Deska je dovolj velika, da jo lahko razdelimo na delovni in odlagalni del. Na drugi strani skriva držala, ki se postavijo pod kotom, namenjena držanju kuharske knjige, tablice iPad in posodic za sestavine, do katerih imamo posledično lažji dostop. Osnovi set vas bo na Kickstarterju olajšal za 119 evrov.

Galerija – Kuhinjska deska Frankfurter Brett BASIC:

Frankfurter Brett BASICOdpri galerijo

Slovenski ročno izdelani božični okraski T fairytale T fairytale: slovenski božični okraski s sporočilom Hipsterske jaslice Hipsterske jaslice – če bi se Jezus rodil leta 2016 Žepni grelnik Panasonic Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam tla iz bakrenih kovancev Tonya Tooners 11 Zlepila je 13 tisoč penijev in ustvarila izjemna tla – oglejte si rezultat · ·