Fret Zeppelin
Utrip mesta · dom

Učenje kitare ni ravno preprosta naloga. Potrebujete veliko potrpljenja in vaje, vaje ter še enkrat vaje. Bližnjic ni. No, vsaj do zdaj jih ni bilo. Spoznajte Fret Zeppelin, nastavek za vrat kitare, ki močno pospeši učenje.

Če ste se do zdaj želeli naučiti igrati kitaro, ste se bodisi vpisali v glasbeno šolo, najeli inštruktorja kitare ali pa se učili ob YouTube posnetkih. Kot se je izkazalo, obstaja precej lažji način, sploh če želite biti samouk. Fret Zeppelin je LED-nastavek za kitaro, ki z barvnimi lučkami pokaže, kje in kdaj moramo stisniti struno, da dobimo želeni ton, ali primemo želeni akord.

PREBERITE ŠE: Električni skiro Cycleboard: križanec med rolko in snowboardom

Nastavek za akustične in električne kitare je povezan z mobilno aplikacijo, prek katere izberete skladbo, ki se jo želite naučiti, in Fret Zeppelin utripa v ritmu izbranih not oz. partitur. Za 190 evrov lahko tega priročnega inštruktorja kitare naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – nastavek za kitaro Fret Zeppelin

Fret ZeppelinOdpri galerijo

Pametne WC školjka NeoRest 750H NeoRest 750H – pametna WC školjka, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju Whilrpool Zera Food Recycler CES 2017: Whilrpool Zera Food Recycler zavrženo hrano spreminja v gnojilo Držalo in polnilna postaja Elago W3 Elago W3 – Mac kot držalo in polnilna postaja za Apple Watch BeFunky Collage Ekstremno minimalistični domovi Japoncev · · ·