Kolekcija stolov Poetic Furniture - Frozen Textile
Utrip mesta · dom

Madžar Demeter Fogarasi, ki se podpisuje pod stole iz ”zamrznjene” tkanine, navdih za svojo pohištveno kolekcijo Poetic Furniture – Frozen Textile, kot izdaja že ime, črpa iz poezije. Edinstveni stoli so izdelani iz biorazgradljive plastike in naravnih tkanin. Rezultat je naravnost fascinanten, saj se zdi, kot da je tkanina preprosto zamrznila.

Poetic Furniture – Frozen Textile je serija stolov iz biorazgradljive plastike (PLA) in naravnih materialov. Zanimivi stoli, ki izhajajo iz koncepta poezije, spominjajo na blago, zamrznjeno v času.

PREBERITE ŠE: Reciklaža s stilom: nakupovalne vrečke preobražene v stole

To pa niso edine nenavadne kreacije Madžara Demetra Fogarasija, saj se lahko pohvali tudi z drugimi ”odpiljenimi” skoki v pohištvene in umetniške vode.

Kolekcija stolov Poetic Furniture - Frozen TextileOdpri galerijo
Kako izrabiti visoke stene? Kako izkoristiti visok strop v stanovanju? 10 ustvarjalnih idej. Prenosni kavni avtomat Oomph Oomph: prenosni kavni avtomat za popolno kavo kjerkoli Robotski sesalnik LG HOM-BOT Turbo+ LG HOM-BOT Turbo+: robotski sesalnik ”na” pametni telefon Pametna svetilka Fluxo Svetilka Fluxo – najpametnejša svetilka na svetu ·