Fuell Flow:
Utrip mesta · mobilno

Eric Buell je svoje prvo motoristično podjetje ustanovil že leta 1983, ki je bilo znano zaradi revolucionarnega dizajna. Leta 1993 so je združil s podjetjem Harley-Davidson, a to ni bilo dovolj, da bi ga rešili propada v letu 2009. 10 let kasneje se je Eric Buell dvignil kot feniks iz pepela, tokrat z električnim motornim kolesom Fuell Flow.

Motorno kolo Fuell Flow predstavlja še eno izmed urbanih mobilnih možnosti in ga poganja izključno električna energija – na voljo je z elektromotorjem z močjo 11 kW (15 KM) ali 35 kW (47 KM), ki je skrit v zadnjem kolesu, zato ni bilo potrebe po prenosu in verigi. In to je pozitivno vplivalo na znižanje teže in povečevanje dosega.

Po načrtih, ki so si jih zamislili v podjetju Fuell, nameravajo novo motorno kolo predstaviti kot prilagodljivo, saj bo mogoče nadgraditi elektromotor, baterijo in jakost polnjenja. 11.000 dolarjev (približno 10.000 evorv) ali več boste odšteli za tega lepotca, Fuell pa bo svojo zbirko električnih vozil uradno predstavil 25. aprila 2019.

Galerija: Fuell Flow

Fuell FlowOdpri galerijo

Aston Martin Lagonda All_terain Concept Aston Martin Lagonda All-Terrain: futurističen koncept, ki jemlje dih Fiat Concept Centoventi: električna 'kocka', ki jo sestavljaš po svoji želji Fiat Concept Centoventi: električna ‘kocka’, ki jo sestavljaš po svoji želji Hispano Suiza Carmen Hispano Suiza Carmen: električna zapeljivka z retro pridihom Goodyear Aero Goodyear: pnevmatika za leteče avtomobile ·