LiPlay-Colors
V zraku · tehnologija

Fujifilm je svoje privržence razveselil s polaroidnim fotoaparatom, kakršnega doslej še nismo videli – Instax Mini LiPlay!

Fujifilm je naznanil svojo najnovejšo kamero iz linije Instax, ki jo je poimenoval Instax Mini LiPlay – ta je, enako kot njene predhodnice, fotografije pravokotne oblike sposobna razviti v le nekaj sekundah.

Od običajnih polaroidnih fotoaparatov se Instax Mini LiPlay razlikuje predvsem po tem, da ne vključuje iskala, ki pa ga uspešno nadomešča z 2,7-palčnim LCD-zaslonom. Slednji je v prvi vrsti namenjen ogledovanju fotografij, ki jih s pomočjo pripadajoče aplikacije Instax Mini LiPlay prenesete na mobilni telefon.

Enako velja tudi za zvočne posnetke, ki jih je mogoče ustvariti po zaslugi vgrajenega mikrofona, ki ga vklopite s pritiskom na gumb na sprednji strani kamere. Zaslon vam prav tako omogoča, da izberete posnetke, ki jih želite natisniti. Po enem polnjenju baterije sicer lahko natisnete kar 100 slik.

Kamera Fujifilm Instax Mini LiPlay bo kupcem na voljo od 14. junija naprej – zanjo bo potrebno odšteti približno 170 €.

Microsoft Project Scarlett: prihaja novi Xbox! Microsoft Project Scarlett: prihaja novi Xbox! BrightLoc: inovativna kolesarska luč, ki je tudi ključavnica BrightLoc: inovativna kolesarska luč, ki je tudi ključavnica TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods winston-privacy-device Winston: čudežna naprava, ki ti omogoča zasebno brskanje po spletu ·