dims
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fujifilm je predstavil drugo pojavitev digitalnega fotoaparata z vgrajenim “tiskalnikom fotografij” Instax SQUARE SQ20.

Novinec Fujifilm Instax Square SQ20 ima namreč sila zanimivo možnost v primerjavi s predhodnikom SQ10. Ne samo, da na običajen način fotografiramo, fotografije pa nato takoj natisnemo, snema lahko tudi do 15-sekundne videoposnetke, da za »tisk« izberemo najboljši trenutek. Ali pa se odločimo za kak drug učinek, kot je na primer dolg čas osvetlitve, ki na papirju pričara občutek gibanja.

Osnovno vodilo napravice je zabava, čim več zabave, zmogljivosti so v drugem planu. Zato ne moti, da ima SQ20 manjše tipalo od predhodnika (1/5-palčno) in posledično ožji vidni kot, kajti na voljo nam je štirikratna optična povečava. In da ne pozabimo. Fotografije ostajajo »kvadratne«, »papirčke« pa moramo, tako kot pri vsakem »tiskalniku«, redno kupovati.

Fujifilm Instax Square SQ20 v črni barviOdpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg (3) 5 najboljših dronov za začetnike photokina_Verteilerseite_Aussteller_Teaser-Bild_Zukunft_1200x675_144dpi_m24_full_m36_1025 Photokina 2018: kar smo videli in kar so napovedali andrew-santellan-761987-unsplash Top 7: dodatki za ljubitelje gramofonskih plošč rover-golf-caddie Avtonomni voziček Rover: najboljši prijatelj vsakega golfista · · ·