Fujifilm-X-Pro3_Lifestyle-13_1200
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fujifilm X-Pro3 vam omogoča, da z njim fotografirate, kot so fotografirali nekoč. Po želji pa vam priskoči na pomoč z modernimi rešitvami.

Fujifilm je predstavil tretjo različico brezzrcalnega fotoaparata iz družine X-Pro. S svojim ikoničnim retro rangefinder dizajnom cilja predvsem na fotografe, ki bodo novi X-Pro3 uporabljali za ulično fotografijo oziroma turistične potepe.  X-Pro3 še vedno ohranja fizične gumbe za spreminjanje hitrosti zaklopa, majcen zaslon pa med menjavanjem načinov fotografiranja prikazuje fotografije starih fotografskih filmov. Za modernejšo fotografsko izkušnjo se lahko zaslon obrne ter uporabi večji, 3 palčni zaslon.

Posebno je tudi hibridno kukalo. Privzeto optično kukalo ima narisana pomagala, katera pomagajo razumeti kaj bo fotoaparat zajel pri uporabi različnih objektivov. Seveda lahko po želji preklopimo na elektronsko kukalo. Senzor APS-C ločljivosti 26,1 MP bo poskrbel za ostre fotografije, izboljšan avtofokus pa bo zmogel ostriti v trdni temi. Omeniti je potrebno tudi izjemno vzdržljivo ohišje iz titana. Ob doplačilu bo X-Pro3 prevlečen s posebno zaščito proti praksam Duratect, katera se nanese s pomočjo tehnologije hladne plazme. Fotoaparat bo na voljo od 28. novembra dalje za približno 1.800 evrov.


download (9) Zobna ščetka Encompass: čisti zobje v samo 20 sekundah UNIT 1 smučarska čelada Še več zabave na belih strminah: smučarska čelada UNIT 1 s slušalkami 5da4e059cc4a0a48885348b8 Beats Solo Pro: slušalke, ki sedijo na prestolu pohval e600c3576607a64eef62fd8166db8c6a_original Somnox: simpatičen robot, ki ti pomaga bolje spati ·