Stekleno sobno kolo Fuoripista
V zraku · dizajn · Utrip mesta · šport

Ob praznovanju 20. obletnice milanskega salona mladih oblikovalcev Salone Satellite, so pri oblikovalskem podjetju Adriano Design izdelali Fuoripista, sobno kolo iz stekla in lesa.

Fuoripista je verjetno najbolj neobičajno sobno kolo na svetu. Pretežno je namreč izdelano iz stekla, z dodatki iz lesa in poliranega kroma. Ob okroglem jubileju sejma Salone Satellite so ga posebej za to priložnosti izdelali pri podjetju Adriano Design.

PREBERITE ŠE: Rinsten Spring – blažilnik za sedež, ki mu bo vaša zadnjica hvaležna

Kolo je zasnovano kot objekt poželenja, hkrati pa je tudi praktična fitnes naprava, saj lahko na njej nabirate kondicijo ali kurite maščobe kot na vseh drugih sobnih kolesih. V nasprotju s temi pa ima ta tudi držalo za tablice, da lahko spremljate vitalne znake in si popestrite trening.

Galerija – sobno kolo Fuoripista

Stekleno sobno kolo FuoripistaOdpri galerijo
Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound Shape Bang & Olufsen BeoSound Shape – neopazni stenski zvočni sistem Adidas x Porsche Design Bounce S4 Lux Adidas x Porsche Design Bounce S4 Lux – superge s karbonskim vzmetenjem Ikeina torba Frakta Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz Ročna ura Hidden Time Ročna ura Hidden Time – izginjajoči čas · · · · ·