Okvirji iz odpadnega lesa
V zraku · buzz buzz

Pri okvirjih za slike smo vajeni, da imajo štiri stranice ali da so okrogli. Da je okvir okrancljan ali preprost. No, serija okvirjev Fusion Frames pa je nekaj povsem drugega. Gre za umetelne okvirje, iz katerih ”rastejo” veje in ki so umetnine sami zase, ki ne potrebujejo slik, da jih osmislimo.

Okvirji za slike Fusion Frames so umetnine sami zase. Običajno okvirje za slike jemljem kot dodatek, element, ki sliko estetsko dopolni, zato jih ne pojmujemo kot samostojne umetnine, čeravno kdaj neupravičeno, saj so številni okvirji tako detajlno izdelani, da bi sami potrebovali okvir. Okvirji Fusion Frames gredo še korak dlje.

PREBERITE ŠE: Secret Friends: čudaška bitja s hrbtov ljudi

Okvirji Fusion Frames so pisana serija ročno izdelanih okvirjev, ki so do določene mere kot klasični okvirji, ki pa niso sklenjeni v krog ali štirikotnik, ampak iz njih rastejo veje (avtor Darryl Cox jim dodaja skrbno izbrane odpadle dele dreves). Vanje so vložene ure tesanja, barvanja in rezbarjenja. Unikatni okvirji so v prosti prodaji, a zanje boste morali odšteti tudi več tisoč evrov.

Fusion Frames - nenavadni okvirji za slikeOdpri galerijo
Selfie_SS Nesreče zaradi selfijev: selfiji postajajo vse bolj smrtonosni Hrana na letalih Hrana na letalu: razlike med ekonomskim in prvim razredom v sliki Katera je mama in kateri sta hčeri? Uganete, katera je mama in kateri sta hčeri? Bitja, ki živijo na hrbtih ljudi. Secret Friends: čudaška bitja s hrbtov ljudi