Foto: Adidas
Utrip mesta · moda

Športna moška obutev Rick Owens x adidas je idealna izbira za drzne ljubitelje futurističnega oblikovanja.

Rick Owens je na Tednu moške mode v Parizu predstavil razširjeno kolekcijo moške obutve, ki jo je oblikoval v sodelovanju z ikonskim adidasom. Na pisti smo si lahko ogledali moške modele obute v športne škornje, polškornje in športne copate, ki si jih bodo privoščili le najbolj drzni predstavniki moškega spola.

PREBERITE ŠE: Omejena linija superg Versus Versace x Superga

Kolekcija sestoji iz treh modelov. Škornji Superstar Boot, ki bodo na voljo v črni in beli barvi, navdušijo z značilnim adidasovim gumijastim zaključkom na koncu prstov, športne copate Blade Runner si bomo lahko omislili tudi v srebrni barvi, polškornji Blade High pa so že tako futuristično oblikovani, da nas v mislih odpeljejo kar na Luno.

Polškornji, ki delujejo idealni za sprehod po Luni.Odpri galerijo
"On The Run Tour: Beyonce And Jay-Z" - Opening Night In Miami Gardens Beyonce in njene plesalke v znamki Diesel Foto: Westwardleaning Kapsulna kolekcija sončnih očal Olivie Palermo Foto: Elie Saab Poklon prefinjenosti – Elie Saab resort kolekcija 2015 Twofold-Concept-Lamellic-4 Nežna kolekcija torb in nakita, navdahnjena z otroškimi spomini · ·