Pepsico
V zraku · buzz buzz

Podjetje PepsiCo je industrijskega oblikovalca Karima Rashida prosilo, da za milanski teden oblikovanja oblikuje premium stekleničke za največjega tekmeca Coca Cole – Pepsi. Poleg aluminijastih stekleničk v značilni modri barvi je Rashid oblikoval tudi ujemajočo se posodo za shranjevanje ledu, odpirač in pladenj.

Sodelovanje med Karimom Rashidom in podjetjem PepsiCo je bilo več kot produktivno. Industrijski oblikovalec Karim Rashid, ki mu je Times pripisal naziv najbolj znanega industrijskega oblikovalca v ZDA in ki je v preteklosti sodeloval s slovenskim podjetjem Gorenje, je za tokratno linijo Pepsi Mix it up oblikoval premium stekleničke, posodo za shranjevanje ledu, odpirač in aluminijast pladenj.

PREBERITE ŠE: Koliko stane, da si ženska? (Namig: precej več, kot če si moški!)

Obenem je Rashid avtor postavitve razstave. Nova podoba Pepsijeve premium linije je na ogled na milanskem tednu oblikovanja.

Pepsico x Karim RashidOdpri galerijo
Kako do večje odzivnosti elektronske pošte? 7 nasvetov, kako doseči večjo odzivnost e-pošte Damien Walters in Formula E Damien Walters: salto nazaj čez drvečo formulo Realistične torte, ki šokirajo Šokantno realistične torte, ob katerih se vam bo obračal želodec! Pot od ustanovitelja podjetja do direktorja v treh korakih Od ustanovitelja podjetja do direktorja v treh korakih