Utrip mesta · arhitektura

Korejski arhitekturni studio prinaša hotel Pure Crystal, ki se v svoji bleščeči podobi, minimalistični geometriji modernih materialov in igro svetlobe ozira v prihodnost.

Butično namestitev hotela Pure Crystal v Seulu sestavljajo delikatne kristalne teksture z integriranim pohištvom. Sobe prevevajo gladke površine na celotnih 31 kvadratnih metrih, mehko prelivajoč se v povezano razgibanost. Geometrijske linije dodatno briše igranje živobarvnih snopov svetlobe, ki vnašajo nekaj topline v drugače sterilno belino. Interier sestavljajo spalnica s posteljo, dnevni kotiček s sediščem in kavno mizico ter kopalnica, ki skupaj delujejo kot prefinjena enotna struktura. S tem je korejskemu studiu Seungmo Lim ne le uspelo ustvariti arhitekturno izjemnost futurističnih razsežnosti, temveč tudi prijetno udobje in edinstven ambient.

Odpri galerijo

Zasebna knjižnica Karla Lagerfelda. Čudovite in veličastne knjižnice sveta najozja-stavba-na-svetu Najožja stavba na svetu oi Neverjetna optična iluzija sredi kalifornijske puščave Pisarna Selgascano Arhitekturni biro “kot v gozdu” · · · ·